fbpx

Візит депутата Європейського парламенту Андрія Пленковіча

Візит депутата Європейського парламенту Андрія Пленковіча

22 Червня, 2016

16-17 червня Київська школа економіки мала честь приймати візит депутата Європейського парламенту, голови делегації Європарламенту до Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС Андрія Пленковіча.

Пан Пленковіч виступив з відкритою лекцією у Київській школі економіки та прийняв участь у публічній дискусії на тему прогресу та невирішених питань у партнерстві України та ЄС разом з депутатом Верховної Ради, секретарем Комітету Верховної Ради України з питань євроінтеграції Оленою Сотник, виконавчим директором Українського центру Європейської політики Любов Акуленко та директором економічно-політичних досліджень Київської школи економіки Наталією Шаповал.

Пан Пленковіч наголосив, що Україна зараз має потужну підтримку Європейського Союзу і ЄС готовий тісно співпрацювати з урядом та Верховною Радою, щоб допомогти їм налагодити координацію між собою, адже це є запорукою реформ. Щодо лібералізації візового режиму між Україною та ЄС, пан Пленковіч очікує рішення, щодо цього питання вже цієї осені.

 

«За моєю оцінкою, фінальне рішення приймуть швидше за все восени. Проте коли б його не прийняли, це буде рішення на користь України», – заявив пан Пленковіч.