fbpx

В KSE стартувала Школа Економіки для Журналістів

В KSE стартувала Школа Економіки для Журналістів

30 Травня, 2016

26-28 травня в Київській школі економіки відбувся перший модуль програми Школа Економіки для Журналістів, який було присвячено державним фінансам та функціонуванню державного та приватного секторів.

Протягом трьох днів учасники – 29 ділових журналістів з провідних видань України, які успішно пройшли конкурсний відбір на програму – прослухали курси про природу державних фінансів, принципи бюджетного планування та фіскальну децентралізацію, ознайомилися з поточною ситуацією у сфері реформування державних підприємств, довідалися про тонкощі управління державними компаніями, систему оподаткування в Україні та методи стуктурування бізнесу.

Учасники також дізналися про актуальні проблеми та головні виклики у аграрному секторі, IT-сфері, фармацевтичній галузі та житлово-комунальному господарстві України.

Школа Економіки для Журналістів – це дев’ятиденний освітній курс, який допоможе журналістам сформувати цілісне розуміння економічних процесів та надасть інструменти для аналізу поточної економічної ситуації. Проект здійснюється за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. 

Наступний модуль програми відбудеться 9-11 червня, його присвячено корпоративним фінансам.

Більше фото в альбомах на наших сторінках в Facebook та Вконтакте.