fbpx

Долучайтесь до виховання нового покоління економістів!

Долучайтесь до виховання нового покоління економістів!

10 Травня, 2016

Протягом 20 років Київська школа економіки дає найкращу економічну освіту в Україні. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб якісна освіта була доступною для всіх студентів, не залежно від їхнього фінансового становища. Тому цього року KSE запустила нову ініціативу з фандрейзингу для абітурієнтів. Мета цієї кампанії – допомогти студентам знайти спонсорів для покриття витрат на навчання та проживання.

У березні дванадцять абітурієнтів успішно склали вступний іспит та були прийняті на навчання в KSE. Ці студенти продемонстрували високу мотивацію до навчання, і ми можемо запевнити, що вони заслуговують навчатися в Київській школі економіки.

Зараз ми хочемо допомогти їм зібрати кошти на навчання і просимо вас допомогти в цьому. Ви можете зробити свій внесок, щоб допомогти студентам покрити вартість навчання. Роблячи внесок, ви допомагаєте майбутнім студентам KSE зробити перший крок на шляху, який вони обрали. Будь-яка сума є вагомою, навіть невеликі внески мають суттєвий вплив, коли зібрані разом.

Ми хочемо познайомити вас з нашими новими студентами, тому розмістили їхні історії на сайті. Ви можете вибрати студента, якого вважаєте найбільш достойним, і зробити внесок на його рахунок.

Банківські рахунки для ваших внесків доступні на сайті.

За двадцятирічну історію KSE довела, що є навчальним закладом світового рівня. Випускники KSE стали професорами в провідних університетах США та Європи, займають високі посади в уряді та є успішними в бізнесі. Ми віримо, що високоосвічені люди можуть зробити значний внесок у розвиток країни. Тому ми інвестуємо в освіту нового покоління та запрошуємо вас долучитись до розвитку майбутнього країни.

За більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтесь до Артема Панченка, директора з академічних питань, на пошту [email protected] або за телефоном (044) 492-80-12 (внутр. 112).