fbpx

Тимофій Милованов обраний виконуючим обов’язки Президента Київської школи економіки

Тимофій Милованов обраний виконуючим обов’язки Президента Київської школи економіки

3 Березня, 2016

Тимофій Милованов, випускник KSE і професор Університету Піттсбурга, був обраний Радою директорів KSE виконуючим обов’язки президента Київської школи економіки. Призначення чинне з 1 березня 2016 року.

Тимофій Милованов отримав ступінь магістра економіки в Київській школі економіки у 1999 році.  В 2004 році отримав ступінь PhD з економіки в Університеті Вісконсин-Медісон, викладав в Університеті Бонна, Університеті штату Пенсильванія, Пенсильванському університеті та Університеті Піттсбурга. Дослідження Тимофія в галузі теорії ігор, теорії контрактів та інституційного дизайну були опубліковані в провідних міжнародних наукових журналах, таких як “Review of Economic Studies” та “Journal of Economic Theory”.

Тимофій є співзасновником VoxUkraine – організації, що об’єднує групу глобальних економістів, які працюють над проблематикою політики в Україні. Тимофій є членом Міжнародної академічної ради KSE протягом останніх кількох років.

 

Доктор Ірина Паліашвілі, Голова Ради директорів KSE: «Я дуже рада, що вперше в історії KSE її очолив випускник Школи та активний вчений. Доктор Милованов, з його великим міжнародним досвідом в галузі освіти, наукових досліджень і консультацій з питань політики, безперечно є чудовим кандидатом для зміцнення бездоганної репутації KSE та для підвищення впливу KSE в Україні».

Доктор Тимофій Милованов: «Це честь і привілей для мене отримати шанс очолити Київську школу економіки. Школа випустила більшість найкращих українських економістів в світі, і є домом для найкращих викладачів з економіки та менеджменту, дослідників і студентів в країні. Я вірю в місію Школи вдосконалювати стандарти та якість економічної та менеджмент-освіти в Україні на національному рівні та довести їх до рівня найкращих міжнародних університетів. Я також вірю, що Київська школа економіки через своїх випускників і дослідження буде відігравати ключову роль в розвитку України для життя та бізнесу.»

Про Київську школу економіки:

Київська школа економіки (KSE) є провідним навчальним закладом з економіки та менеджменту в Україні, що пропонує програми вищої освіти в галузі економіки та менеджменту, а також освітні програми в галузі державного управління та журналістики. KSE також є провідною установою в галузі досліджень економіки і політики в рамках діяльності Київського економічного інституту (KEI).