fbpx

KSE MBA Open House відбувся 28 лютого

KSE MBA Open House відбувся 28 лютого

29 Лютого, 2016

Загальний статок 5 найзаможніших українців становить $28 млрд, тоді як вартість Facebook складає більше $200 млрд. Сучасні менеджери повинні заробляти гроші чесно, використовуючи свої знання, вони повинні приймати рішення, спираючись на аналіз даних. Це одна з тез, яку висловив Іван Компан, професор KSE, на Дні відкритих дверей програми МВА у Київській школі економіки.

В події взяли участь фахівці, які шукають нові можливості і прагнуть персонального розвитку. Сергій Гвоздьов, директор з академічних питань KSE MBA, представив програму MBA, він розповів, чим вона відрізняється від інших програм, і чому важливо дотримуватися балансу між академічною освітою і практичними бізнес-кейсами.

Аркадій Вершебенюк, запрошений викладач KSE MBA, був спеціальним гостем заходу. Він дав пораду гостям: ви завжди повинні думати, де ви є зараз і де прагнете бути в майбутньому, і вирішувати, як ви хочете заповнити цю прогалину.

Якщо ви готові зробити важливий крок у вашій кар’єрі, приєднуйтесь до нашої нової групи МВА. Весняний семестр починається 26 березня.

Фотографії з події на нашій сторінці Facebook.