fbpx

Використай шанс навчатися у Київській школі економіки безкоштовно

Використай шанс навчатися у Київській школі економіки безкоштовно

23 Лютого, 2016

Київська школа економіки прагне, щоб високоякісна освіта, яку вона надає, була доступна всім студентам, не залежно від їхнього матеріального становища.

Тому KSE запускає нову ініціативу спільного (KSE + студент) фандрейзингу для абітурієнтів, які успішно складуть ранній вступний іспит у березні 2016 року.

Мета цієї кампанії:  допомогти студентам знайти спонсорів, щоб покрити свої витрати на навчання і проживання.

Як це працює?

  1. Абітурієнт має подати документи до 21 березня.
  2. 26 березня буде проходити вступний іспит з математики, економіки та англійської мови, і відбудеться інтерв’ю.
  3. Якщо ви будете зараховані на навчання, ми разом почнемо кампанію з фандрейзингу для вас. Разом ми напишемо вашу історію і розповімо її через наші онлайн і офлайн мережі.

Хто може взяти участь?

Щоб вступити на магістерські програми KSE, треба мати диплом бакалавра будь-якої спеціальності або отримати його до 1 вересня 2016 року.

Щоб зареєструватися, будь ласка, заповніть аплікаційну форму та надішліть її на [email protected], або подайте особисто у Київській школі економіки, або надішліть її поштою. Наша адреса: Київ, 01135, вул. Дмитрівська 92-94, офіс 404, контактна особа – Артем Панченко.

В разі виникнення питань щодо вступу, будь ласка, звертайтесь до Артема Панченка – [email protected], телефон (044) 492-80-12, внутр. 112.