fbpx

Запрошуємо студентів на курс «Фінансова система: теорія і практика»

Запрошуємо студентів на курс «Фінансова система: теорія і практика»

21 Січня, 2016

Київська школа економіки запрошує студентів 4-6 курсів університетів на серію лекцій «Фінансова система: теорія і практика», яку читатимуть Євген Червяченко, один з найкращих інвестиційних аналітиків України, радник Віце-прем’єр-міністра України, студент програми KSE MBA, та Інна Перепелиця, керуючий партнер Syndicate Original.

 

 

Про курс.

Курс розкриває тонкощі роботи фінансових ринків, вивчаючи реальні приклади функціонування фінансової системи.

Під час курсу Євген та Інна поділяться своїм досвідом, показуючи на конкретних прикладах, як робляться ті чи інші корпоративні проекти. Курс допоможе студентам поєднати теоретичні знання з методами реального їх застосування в умовах української економіки.

Про спікерів.

Євген Червяченко більше 10 років працює на фінансовому ринку, в тому числі в інвестиційних компаніях Concorde Capital і BG Capital, брав активну участь в проектах залучення акціонерного і боргового капіталу для українських компаній. За версією Thomson Reuters Extel Survey Євген увійшов в ТОП-3 найкращих інвестиційних аналітиків в Україні в 2007, 2008 і 2009 роках, а також визнаний найкращим українським аналітиком в галузі «Металургія і гірничодобувна промисловість».

Інна Перепелиця. Керуючий партнер – Syndicate Original. Більше 10 років працює в інвестиційному та консалтинговому бізнесі. Має досвід роботи в Concorde Capital, KBC Securities, Corum Group (SCM), а також брала участь в проектах з ТОП-3 міжнародними компаніями: Bain, BCG, McKinsey. За версією Thomson Reuters Extel Survey Інна визнана найкращим українським аналітиком в галузі «Машинобудування та інфраструктура».

Навчання.

Курс викладатиметься для студентів Київської школи економіки, крім того ми запрошуємо зацікавлених студентів інших університетів приєднатися. Кількість місць обмежена, після того, як група буде сформована, реєстрація буде закрита.

Заняття проходитимуть щовівторка о 17 годині у приміщенні Київської школи економіки, усього заплановано 5 лекцій. Перше заняття відбудеться 26 січня о 17 годині.

Робоча мова: українська/російська.

Реєстрація на курс завершена!

Якщо у вас є питання щодо курсу, будь ласка, звертайтесь до Артема Панченка [email protected], тел. (044) 492-80-12.