fbpx

Терміново! Ми шукаємо лідерів!

Терміново! Ми шукаємо лідерів!

10 Березня, 2016

Лідерство моє багато проявів: від активної діяльності в університеті до академічних та бізнес досягнень, від особистих перемог до громадської активності. Ми шукаємо активних людей, які готові приймати виклики. Ми хочемо побудувати спільноту, яка прагне змінювати світ довкола, створюючи сучасний успішний бізнес.

Україна стає все ближчою до європейської мети. Це породжує значні виклики, але водночас створює величезні можливості для українського бізнесу. Для вирішення цих завдань молоді українські лідери потребують міжнародної освіти, яка відповідає сучасним європейським стандартам.

Якщо ви готові приєднатися до цієї захопливої подорожі, поспішайте стати студентом МВА програми у Київській школі економіки.

Що вирізняє МВА програму у KSE?

МВА програма поєднує західні стандарти, місцеві реалії та європейські виклики. Вона забезпечує баланс між аналітичним та практичним підходом, впроваджуючи високі академічні стандарти найкращих європейських та американських бізнес шкіл та використовуючи практичні кейси від найкращих роботодавців України.

Навчання проходить виключно англійською мовою. На програмі викладають закордонні та українські професори зі ступенем PhD та випускники найкращих світових бізнес шкіл, в тому числі Harvard Business School, MIT Sloan, London Business School, INSEAD та практики з провідних компаній, таких як EY, Mondelēz, L’Oréal.

Нова група починає навчання 23 квітня. 

Зробіть значний крок у своєму житті! Приєднуйтесь до групи МВА та розкривайте свій потенціал.

Повна інформація про програму та процес вступу доступна за посиланням.

Контакти:

Телефон: +38 067 441 0111

 

РЕЄСТРУЙСЯ!