fbpx

«Програма розвитку керівників державних підприємств» стартувала 12 грудня

«Програма розвитку керівників державних підприємств» стартувала 12 грудня

14 Грудня, 2015

12 грудня Київська школа економіки, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та Western NIS Enterprise Fund запустили унікальний проект – «Програму розвитку керівників державних підприємств» – освітню програму для топ-менеджерів державних підприємств, завданням яких є перебудова компаній за ринковим форматом ведення бізнесу.

«В 1963 році Кеннеді сказав, що лідерство і навчання не можуть існувати одне без одного, тому кожен керівник має вчитись і це навчання має не закінчуватись»Айварас Абромавичус, Міністр економічного розвитку і торгівлі України.

«Ми сподіваємось, що після закінчення програми ви зможете застосувати стандарти корпоративного управління на користь України» – Ярослава Джонсон, Президент та Головний виконавчий директор Western NIS Enterprise Fund.

«Дана програма є платформою для нетворку учасників, які мають фантастичні інсайти, котрими зможуть ділитись один з одним та допомагати Міністерству вирішувати реальні виклики» – Юлія Тичківська, Віце-президент, Менеджмент-освіта, KSE.

Ми віримо, що освітня «Програма розвитку керівників державних підприємств» для вищого керівництва державних підприємств України надасть поштовх учасникам застосувати опановані передові методики та технології управління підприємствами для трансформації їх у компанії міжнародного рівня.

Фотографії з відкриття у альбомі на наших сторінках Facebook та Вконтакті.