fbpx

“Ми хочемо бачити на чолі держпідприємств досвідчених та успішних керівників!”

“Ми хочемо бачити на чолі держпідприємств досвідчених та успішних керівників!”

3 Грудня, 2015

3 грудня в Українському кризовому медіа-центрі відбулась прес-конференція на тему: «Трансформації підприємств державної власності – освітня програма для керівників», за участі Руслана Коржа, Заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі, Міністра економічного розвитку і торгівлі України, Ярослави Джонсон, Президента та Головного виконавчого директора Western NIS Enterprise Fund, Івана Компана, директора програми «Програма розвитку керівників державних підприємств».

«Ми хочемо бачити на чолі держпідприємств досвідчених та успішних керівників. За допомогою програми вони зможуть впровадити у себе сучасний управлінський досвід успішних компаній. Ми дамо керівникам ринкову зарплату і можливості розвитку, але вимагатимемо показати результати їхньої роботи», – наголосив заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Руслан Корж.

«Western NIS Enterprise Fund радий підтримати цю важливу навчальну програму для керівників державних підприємств. Вона є дуже важливою для того, щоб дати вишкіл на найвищому рівні корпоративних практик. Впевнена, що управлінці будуть працювати на добро України завдяки такій же прибутковій та ефективній діяльності, як приватні компанії», – зазначила Ярослава Джонсон, Президент та Головний виконавчий директор Western NIS Enterprise Fund.

 

 

 

 

 

 

 

Іван Компан, директор програми «Програма розвитку керівників державних підприємств», переконаний, що «державні компанії мають стати невід’ємною частиною ефективної ринкової економіки і створювати додаткову вартість, що вимагає від їх керівництва сучасного міжнародного рівня освіти. Керівники мають стати рушійною силою змін»