fbpx

Студенти KSE презентували стратегію «Україна 2020»

Студенти KSE презентували стратегію «Україна 2020»

12 Листопада, 2015

Увійти до топ-30 у рейтингу легкості ведення бізнесу, збільшити ВВП на душу населення до $ 16 000 і середню тривалість життя на 3 роки – усього 25 амбітних цілей стоїть перед Україною до 2020 року.

Чи реально їх досягти і що для цього треба зробити?

В рамках курсу «Макроекономіка» студенти першого року навчання Магістерської Програми KSE отримали завдання оцінити прогрес у виконанні ключових показників (KPI) Стратегії сталого розвитку «Україна 2020». Вони проаналізували зміни KPI з 2012 до 2015 року та зробили прогноз на 2016-2020 роки. Зокрема, спираючись на міжнародний досвід,  аналіз даних, літературу, студенти спрогнозували, чи реалістичними є поставлені завдання і за яких умов вони можуть бути виконані. Далі, ґрунтуючись на отримані дані, експерти Національної ради реформ продовжать аналіз і у лютому громадськості буде презентовано звіт щодо прогресу у досягненні поставлених KPI.

Стратегія «Україна 2020» затверджена указом Президента і визначає напрямки та пріоритети розвитку України на період до 2020 року. Документ визначає 25 ключових індикаторів, які мають бути досягнуті до 2020 року у чотирьох галузях: сталий розвиток країни; безпека держави, бізнесу та громадян; відповідальність і соціальна справедливість; гордість за Україну в Європі та світі.

Повний перелік запланованих програм і реформ доступний за посиланням.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото з презентацій студентів на наших сторінках Facebook та Вконтакте