fbpx

Лекція Олесі Верченко "Фінансові деривативи в Україні на прикладі ф’ючерсних контрактів: сутність, ціноутворення та застосування"

Лекція Олесі Верченко “Фінансові деривативи в Україні на прикладі ф’ючерсних контрактів: сутність, ціноутворення та застосування”

26 Жовтня, 2015

Олеся Верченко, академічний директор KSE, прочитала лекцію у Полтавській державній аграрній академії для студентів різних курсів та факультетів.

Лекція «Фінансові деривативи в Україні на прикладі ф’ючерсних контрактів: сутність, ціноутворення та застосування» була присвячена альтернативним фінансовим інструментам та відбувалась англійською мовою.

«Нашому бізнесу потрібно отримувати якісь нові шляхи для управління ризиками, і якраз молоді люди – це ті люди, які прийдуть, будуть створювати нові підприємства, орієнтовані на західні стандарти» – поділилась своїми думками Олеся Верченко, висвітлюючи останні тенденції у сфері фінансових деривативів.

Незабаром Київська Школа Економіки планує провести серію подібних лекцій для майбутніх фінансистів та економістів в різних містах України.