fbpx

Оголошено переможців конкурсу Econometrix Contest 2015

Оголошено переможців конкурсу Econometrix Contest 2015

26 Жовтня, 2015

23 жовтня у Київській школі економіки пройшов фінал конкурсу Econometrix, який KSE проводила спільно з компанією Ernst&Young.

На першому етапі для участі у конкурсі зареєструвалися 165 учасників, які мали вирішити 20 завдань зі статистики та економетрики. 23 учасника, які набрали найбільшу кількість балів, отримали кейсове домашнє завдання. Результати розв’язку кейсу учасники надіслали журі конкурсу і автори 10 найкращих робіт були запрошені презентувати результати на фіналі. Особливо приємно відзначити, що серед 10 фіналістів п’ятеро – студенти та випускники KSE.

Фінальні презентації оцінювало журі у складі фахівців компанії EY. Наприкінці дня було оголошено результати:

1 місце – Юрій Вязовецький, випускник KSE ‘2015

2 місце – Валентина Кальонова, студентка Національного університету «Києво-Могилянська Академія»

3 місце – Микола Оборкін, студент KSE

Вітаємо переможців!

Усі учасники отримали подарунки, а переможці отримали запрошення на стажування до компанії Ernst&Young! Київська Школа Економіки відзначила двох фіналістів за кращі дослідницькі роботи сертифікатами на навчальний курс в рамках програми KSE MA – Осіпа Андрія та Валентину Кальонову!

Фото з фіналу за посиланням.

Запрошуємо брати участь у наступних подіях Київської школи економіки – олімпіадах, конференціях, відкритих лекціях. Ви можете слідкувати за анонсами подій на сайті, у Facebook та Vkontakte.