fbpx

MBA25 у Києві успішно пройшов у партнерстві з KSE

MBA25 у Києві успішно пройшов у партнерстві з KSE

30 Вересня, 2015

Для участі у MBA25 приїхали представники та випускники кращих бізнес-шкіл, що входять до світових рейтингів ТОП-25.

Учасники MBA25 змогли особисто зустрітися із представниками приймальних комісій бізнес-шкіл, на яких дізналися про вступ до MBA, обговорили свою кар’єру та можливості після закінчення бізнес-школи. У рамках події пройшли дві панельній дискусії з MBA-випускниками, на яких алюмні поділилися своїм досвідом вступу до бізнес-школи, розповіли про навчання та можливості, які їм надала ступінь MBA. На своєму прикладі випускники продемонстрували, як змінюється кар’єра і дохід після закінчення бізнес-школи.

Своїм досвідом поділилися Ігор Будник, Columbia Business School, Стас Розенберг, випускник Wharton Business School, Вадим Сухоставьский, Kyiv School of Economics, а також  випускники London Business School, INSEAD, IMD, Kellogg Business School. Наприкінці дискусії випускники відповіли на запитання учасників MBA25 in Kyiv та поділилися своїми рекомендаціями по вступу до найкращих бізнес-шкіл світу.

Крім того, в рамках MBA25 in Kyiv пройшли інформаційні сесії від представників приймальних комісій топових бізнес-шкіл.

  • Тетяна Кретова – Director for Russia, CIS; Ukraine and Georgia в IE Business School, розповіла про бізнес-школу IE та MBA-програми.
  • Тім Боргман – Masters Division Recruiting Coordinator в SDA Bocсoni, розповів про програми навчання та про випускників бізнес-школи.
  • Ендрю Буено – Assistant Director of Marketing в INSEAD, розповів про етапи вступу та навчання у бізнес-школі. Разом із ним виступив випускник цього року – Дмитро Таранюк, – який вступив до бізнес-школи після однієї з виставок MBA25.

Kyiv School of Economics виступили головним освітнім партнером МВА25 в Києві та розіграли серед учасників заходу сертифікат на проходження освітнього модуля програми KSE MBA «Стратегія та лідерство». Поздоровляємо переможницю і чекаємо її на заняттях у школі!

Таким чином, учасники найбільшого MBA-події в Україні дізналися максимум про бізнес-освіту, MBA програми та познайомилися ближче із бізнес-школами, які вони розглядають для вступу на програми.