fbpx

Приєднуйтесь до круглого столу «Одеський пакет реформ»

Приєднуйтесь до круглого столу «Одеський пакет реформ»

15 Вересня, 2015

16 вересня запрошуємо взяти участь у круглому столі, під час якого у присутності провідних громадських організацій та ініціатив буде представлено «Одеський пакет реформ». Цей пакет законопроектів був розроблений командою Міхаіла Саакашвілі за підтримки Центру Вільної Економіки ім. Кахи Бендукідзе.

Законопроекти від Команди Саакашвілі представить Олександр Боровик, Радник голови Одеської Обласної Державної Адміністрації. Модеруватиме зустріч Володимир Федорін, Співзасновник Центру Вільної Економіки ім.Кахи Бендукідзе.

Ми чекаємо на Вас та Ваші коментарі та пропозиції, щодо запропонованих змін.

Дата та час: 16 вересня, о 17.30

Місце: Київська Школа Економіки, вул.. І.Мазепи 1 (ауд.106)

Про «Одеський пакет реформ»

Пакет законопроектів спрямований на усунення бар’єрів, для досягнення швидких змін під час здійснення реформ.  Законопроекти, які будуть запропоновані Верховній Раді передбачають зміни до законодавства по приватизації держмайна, земельного законодавства, зокрема, для спрощення зміни цільового призначення земельних ділянок, їх приватизації та відчуження. Зміни планується внести також в законодавство про державну службу та кодекс законів про працю. Пропонується відмінити обов’язкову реєстрацію іноземних інвестицій та спростити систему дозволів у сфері водокористування та ін.

Для участі у події необхідна попередня реєстрація