fbpx

«Тут і зараз» Інтерв’ю зі студентом KSE MBA, Євгеном Червяченком

«Тут і зараз» Інтерв’ю зі студентом KSE MBA, Євгеном Червяченком

2 Вересня, 2015

Студент KSE MBA, консультант у сфері реструктуризації, спеціаліст з питань ринків капіталу SP Advisors, Євген Червяченко не тільки розповів про свою позицію «радника на громадських засадах» в офісі віце-прем’єр-міністра України, а й розкрив усі секрети успішного управління проектами.

Чи плануєш і надалі займатися проектним офісом і яке враження складається від роботи в поточних умовах і обставинах?

«Я – «радник на Громадських засадах» і поки працюю так. Є люди, які хочуть вирішувати існуючі проблеми, їм важливий саме результат, а є такі, яким байдуже на результат, а головне посада. Готових рецептів, як все зробити ідеально немає і не буде. Щодо мене, я відповідаю за свій результат і сплю спокійно. Але для цього потрібно мати певні якості та підтримку. На жаль, у нас не до кінця готове громадянське суспільство до реального прийняття тих принципів, які декларують. Багатьох влаштовує картинка, яку показують по  телебаченню, деякі взагалі втратили інтерес до всього що відбувається навколо.»

«Кардинальних змін бути не може, якщо ми просто хочемо «тут і зараз». Вони приходять не від того, що хтось хоче, а від того що хтось робить.»

Повне інтерв’ю ви можете прочитати на нашому блозі – https://medium.com/kyiv-school-of-economics/євген-червяченко-bf837abfffdd

MBA-програма та Київська школа економіки (KSE) іде в ногу з часом та пропонує тобі стати лідером на глобальному ринку. Не прогав свій шанс! Старт навчання вже 22 вересня.

Детальніше про KSE MBA дивіться на сайті – mba.kse.org.ua