fbpx

І.Шумило прийняв участь у круглому столі від видання "День"

І.Шумило прийняв участь у круглому столі від видання “День”

19 Серпня, 2015

Ігор Шумило, Радник президента Київської Школи Економіки та колишній директор Генерального економічного департаменту НБУ, 14 серпня  взяв участь у круглому столі з питань розвитку банківського сектору, організованого виданням День.

“Підстав для його проведення накопичилося багато. На фоні отримання чергового траншу від МВФ і продовження перемовин з міжнародними кредиторами зі сплати зовнішнього боргу, уряд готується реалізувати «Комплексну програму розвитку фінансового сектору економіки до 2020 року». Паралельно керівництво НБУ заявило про старт другого етапу реформування банківського сектору – його «перезавантаження». Куди далі рухатиметься банківський сектор України? Що треба зробити, аби відродити кредитування реального бізнесу? І як зберегти валютну рівновагу  в умовах економічного  спаду?” – стверджує редакція видання”День”

Саме ці питання Паном Ігорем разом з виконавчим директором Незалежної асоціації банків України Оленою Коробковою та головою управління Міжбанківської валютної біржі Анатолієм Гулеєм було розглянено протягом події.

Повний звіт про подію читайте тут