fbpx

Тимофій Милованов приєднався до Міжнародної Академічної Ради Київської Школи Економіки

Тимофій Милованов приєднався до Міжнародної Академічної Ради Київської Школи Економіки

16 Липня, 2015

Тимофій
Милованов
, випускник Київської школи економіки, став членом Академічної Ради Київської Школи Економіки.

Тимофій закінчив магістерську програму KSE у 1999 році, потім отримав докторський ступінь в університеті Wisconsin-Madison у США. Зараз він є професором економіки в університеті Пітсбургу. У рейтингу Top Economic Thinkers, який склав журнал Forbes, Тимофій Милованов посідає друге місце.

Його дослідження зосереджені на темах мікроекономіки та теорії ігор. Він публікується у провідних наукових журналах, таких як Journal of Economic Theory, Review of Economic Studies, International Economic Review.

Тимофій Милованов активно долучається до подій в Україні. Він є одним із співзасновників проекту VoxUkraine, створеного для обговорення подій в Україні. Проект вирізняється тим, що робить акцент на науково-обґрунтованому аналізі політики та економіки.

Ґрунтовні економічні знання, належність до міжнародного академічного середовища та добра обізнаність з ситуацією в Україні дозволить Тимофію Милованову зробити значний внесок у розвиток Київської школи економіки. Вітаємо Тимофія та бажаємо успіхів!  


Якщо ти бажаєш приєднатись до спільноти кращих економістів світу, вступай на Магістерські програми KSE. Детальніше дізнавайся тут: http://www.kse.org.ua/uk/education/