fbpx

Наталія Енн Яресько відвідала Урочисту Церемонію Випуску KSE 2015

Наталія Енн Яресько відвідала Урочисту Церемонію Випуску KSE 2015

23 Червня, 2015

20 червня 2015, Київська Школа Економіки мала велику честь приймати Наталію Енн Яресько, міністра фінансів України, в якості спікера на Урочистій Церемонії Випуску KSE 2015. Наталія написала дивовижний пост у своїй facebook сторінці, і ми не могли не поділитись цим:

 

“Цієї суботи мала честь виступити з вітальним словом перед випускниками Киівськоі Школи Економіки (KSE). ‪#‎KSE‬ – один з наймолодших навчальних закладів в Україні, та за неповні 20 років ваш заклад вже надійно завоював репутацію найкращої економічної школи в нашій країні. Не виключено, що хтось з випускників KSE схоче продовжити навчання та будувати свою кар’єру за кордоном. Але користуючись нагодою, дала випускникам одну пораду: сьогодні мало де в світі в молоді, що добре розуміється на фінансах та економіці та вільно володіє англійською мовою, є таке вікно можливостей, як в Украіні. Адже нарешті Україна вступила на шлях реформ, від якого відмовлялася попередні 23 роки. Ми розпочали безпрецедентну програму перебудови та модернізації економіки. А ця модернізація потребує не лише потужної політичної волі – яка сьогодні в нашого уряду, президенту і парламенту є – але й фахівців, які мають відповідні знання. Саме тому талановита молодь в Україні може стати заступником міністра чи голови Національного банку у 30-35 років. І ми дуже сподіваємося, що ті молоді украінці, які в ці дні закінчують своє навчання та виходять в дорослий світ, зможуть – та схочуть – допомогти Урядові у цій модернізаціі та реформах.”

 

Це велика честь для KSE! Ми щиро вдячні за такий чудовий і надиха виступ, і ми будемо раді бачити Наталію в Київській Школі Економіки знову!

 

{thumb obj=”image” objid=”916″ fileno=”1″ maxwidth=”620″}{thumb obj=”image” objid=”917″ fileno=”1″ maxwidth=”620″}{thumb obj=”image” objid=”918″ fileno=”1″ maxwidth=”620″}{thumb obj=”image” objid=”919″ fileno=”1″ maxwidth=”620″}{thumb obj=”image” objid=”920″ fileno=”1″ maxwidth=”620″}{thumb obj=”image” objid=”921″ fileno=”1″ maxwidth=”540″}{thumb obj=”image” objid=”922″ fileno=”1″ maxwidth=”540″}