fbpx

Експерти поділились поглядами щодо стійкості гривні під час панельної дискусії у KSE

Експерти поділились поглядами щодо стійкості гривні під час панельної дискусії у KSE

25 Березня, 2015

24 березня у Київській Школі Економіки відбулась публічна панельна дискусія “Як забезпечити стійкість гривні” за участі представників НБУ, міністерств та відомств, банківської спільноти та учасників фінансового ринку, науковців, експертів та  представників громадськості.

Розпочав дискусію Юрій Логуш, президент Київської Школи Економіки. Заступник Голови Національного банку України Дмитро Сологуб проаналізував економічну ситуацію в країні та фактори, які впливають на макроекономічні показники.  Олена Білан, головний економіст Dragon Сapital відзначила, що локомотивом падіння національної валюти стали не фізичні особи (населення України), а юридичні, які виводили валюту закордон. Анатолій Гулей, керівник міжбанківської валютної біржі зазначив, що одним з головних факторів нестабільності гривні є тотальна недовіра до НБУ та банківської системи вцілому (близько 70% – не довіряють НБУ, близько 80% – не довіряють банкам в принципі). Олександр Шаров виклав своє бачення фундаментальних проблем монетарної політики України.

Модератором дискусії був Ігор Шумило, радник президента Київської Школи Економіки.

В суспільстві та експертній спільноті існують різні, дуже часто прямо протилежні, оцінки та рекомендації. Саме тому ми запросили у якості панельних дискусантів експертів з різними поглядами та пропозиціями щоб МАКСИМАЛЬНОЮ  ВІДКРИТІСТЮ ТА ПРОЗОРІСТЮ ПОВЕРНУТИ ДОВІРУ ДО ГРИВНІ ТА НБУ!

 

{thumb obj=”image” objid=”844″ fileno=”1″ maxwidth=”620″}

{thumb obj=”image” objid=”845″ fileno=”1″ maxwidth=”620″}

{thumb obj=”image” objid=”846″ fileno=”1″ maxwidth=”620″}

{thumb obj=”image” objid=”847″ fileno=”1″ maxwidth=”620″}

{thumb obj=”image” objid=”848″ fileno=”1″ maxwidth=”620″}