fbpx

Запрошуємо на відкриту презентацію унікальної програми KSE MBA

Запрошуємо на відкриту презентацію унікальної програми KSE MBA

17 Лютого, 2015

Навесні Київська Школа Економіки (KSE) відкриває свої двері для першого набору студентів на нову програму MBA!

Не пропустіть чудову нагоду долучитися до англомовної MBA-програми світового класу, що готує управлінців, які здатні перемагати на глобальному ринку. Широкий набір курсів та спеціалізацій дозволяє максимально наблизити програму до ваших кар’єрних цілей та надати необхідні знання, навички та нетворк.

Аналітична програма KSE MBA є чудовим вибором для молодих професіоналів, які прагнуть здобути бізнес-освіту західного зразка за доступні кошти. Навчальна програма збалансовано поєднує у собі необхідну аналітичність та захоплюючи практичні кейси, розроблені у тісній співпраці із бізнесом. Базові дисципліни із менеджменту підсилюються курсами спеціалізацій, дотичних до обраних галузей та бізнес-функцій. Ми пропонуємо найширшу вибірку курсів спеціалізації серед українських бізнес-шкіл, що дозволяє вам досягти бажаних цілей в освіті, фокусуючись на конкретній сфері, та є можливістю внести зміни у Ваш кар’єрний шлях і здобути експертизу у обраній сфері.

З більш детальною інформацією про програму можна ознайомитись тут.

 

Серед спікерів заходу: 

 

Д-р Юрій Логуш, президент KSE

Сергій Ґвоздьов, професор з бізнесу

Михайло Колісник, професор з бізнесу

Том Купе, професор, провідний науковий співробітник

Максим Обрізан, викладач, старший науковий співробітник

Олеся Верченко, академічний директор, старший науковий співробітник

Завітайте до KSE (вул. Мазепи 1, біля м. Арсенальна) на відкриті презентації програми MBA Open House 25 лютого (19:00 – 20:30) або 28 лютого (12:00 – 13:30) для знайомства з нашими викладачами,  ділового спілкування із спільнотою KSE та отримання перших вражень від нової MBA програми!

Мова заходу – англійська.