fbpx

Стартувала перша в Україні освітня програма розвитку підприємницьких можливостей для жінок - «Агроледі»!

Стартувала перша в Україні освітня програма розвитку підприємницьких можливостей для жінок – «Агроледі»!

17 Листопада, 2014

14 листопада 2014 року Kyiv School of Economics та Агро-Львів запуcтили перший модуль унікальної навчальної програми «Агроледі», розробленої спеціально жінок, які задіяні в аграрній сфері. Запуск програми припав на щорічний День працівників сільського господарства в Україні і це особливе поєднання не просто дозволило вкотре віддати шану нашим аграріям, але підкреслити важливість даної галузі для України.

Перший дводенний модуль був присвячений тематиці лідерства та особистої ефективності, насичений виступами провідних експертів, таких як Владислава Рутицька, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України, Річард Розвадовський, керівник проекту та Григорій Федак, керівник відділу фінансів та моніторингу «Агро Львів», Ольга Прихно, фінансовий директор, Юрій Логуш, Президент Kyiv School of Economics; та професорів з бізнесу KSE – Михайла Колісника, Ірини Конченко, Наталії Астаулової та Сергія Гвоздьова.

“Ми маємо чітко та якісно працювати, аби українські товари та вітчизняних товаровиробників знали у всьому світі. Аби наша продукція асоціювалась з якістю на всіх світових ринках. Рішучість, віра в себе і сміливість – те, що необхідне нашим жінкам і нашому агросектору”, – Владислава Рутицька.

“Робити все на 102%. Бути дисциплінованими та ніколи не втрачати можливостей”.

Все те, що нас оточує варто розподіляти на декілька кіл пріоритетів – я (особисте коло), робота, сім’я, друзі. І тримати кожну із сфер під контролем.

Ключову роль в роботі та професійному розвитку відіграє нетворкінг. Світ тісний та непередбачуваний. Будьте відкритими для можливостей. І завжди дбайте про самомотивацію та дисципліну. Пам’ятайте: “Чому Вам це важливо?”, – Ольга Прихно.

Емоційно закріпити навчальний матеріал допомогли художники Kyiv Art School, провівши для учасниць програми мистецький майстер-клас, який сприяв розкриттю особистості, допоміг виявити потенціал та розширити можливості сприйняття.