fbpx

Науковий семінар Київської школи економіки: “Вдосконалення досвіду у сфері викладання та освіти: сучасні методики, ресурси, гранти”

Науковий семінар Київської школи економіки: “Вдосконалення досвіду у сфері викладання та освіти: сучасні методики, ресурси, гранти”

9 Грудня, 2013


Розуміючи, що останнім часом потреба у постійному професійному вдосконаленні стає дедалі нагальнішою, Київська школа економіки має честь запросити викладачів українських університетів з економічних та технічних наук, які бажають рости професійно та обмінюватись досвідом з колегами у галузі, на науковий семінар “Вдосконалення досвіду у сфері викладання та освіти: сучасні методики, ресурси, гранти”, який проходитиме у Києві в п’ятницю, 13 грудня 2013 року.

На Семінарі будуть обговорюватися:

  • нові методики у викладанні та освіті
  • приклади застосування методу кейсів у викладанні економічних дисциплін
  • онлайн бази даних для ведення досліджень
  • навики подачі на гранти та наявні гранти
  • програми з налагодження співпраці з коллегами

Семінар має на меті допомогти у:

  • вдосконаленні професійних навичок та знань
  • покращенні доступу до новітніх досліджень
  • налагодженні співпраці з експертами в галузі вищої освіти

Як результат, учасники семінару зможуть застосовувати набуті знання у власних навчальних та дослідницьких практиках.

Робоча мова семінару – українська. Реєстраційну форму можна знайти в кінці цього запрошення. Участь у семінарі є безкоштовною. Учасники семінару будуть забезпечені всіма необхідними матеріалами та частуванням під час кава-брейку. Витрати на транспорт та проживання не покриваються.

Учасники семінару Kиївської школи економіки також матимуть унікальну можливість відвідати ювілейний 35-й Дослідницький семінар EERC, що відбудеться 14-16 грудня 2013 року, та взяти участь у обговоренні презентацій та лекцій. Учасниками Дослідницького семінару EERC є переможці конкурсу грантів, обрані експертами. Семінар збирає видатних економістів з СНД та експертів з усього світу. Робоча мова семінару – англійська. Попередня реєстрація для відвідування Семінару є обов’язковою, оскільки кількість запрошених учасників обмежена. Ознайомитись із програмою та розкладом семінару Дослідницької мережі EERС в СНД можна за посиланням: http://www.eerc.ru/workshop_data_new?ws_id=42.

З питань реєстрації та отримання додаткової інформації, будь-ласка, звертайтесь до Відділу з академічних питань Київської школи економіки. Тел. (044) 492-8012 (дод. 101 або 112)

Контактні особи:
Панченко Артем, Спеціаліст з академічних питань ([email protected])
Ярослава Наймушина, Директор з академічних питань ([email protected])