fbpx

Київська школа економіки – інформаційний партнер CEO Club Ukraine

Київська школа економіки – інформаційний партнер CEO Club Ukraine

1 Серпня, 2013

Київська школа економіки виступить інформаційним партнером циклу осінніх заходів CEO Club Ukraine для власників і перших осіб бізнесу. Вже 5 вересня відбудеться CEO Summit «На вершині». Тематика заходу вибудувана навколо особистості CEO і власника, проблем і викликів, з якими вони стикаються. У рамках дискусійних панелей будуть обговорюватися питання управління власною кар’єрою і розвитком, питання оптимального часу для передачі бізнесу, а також підготовки наступників. Серед спікерів заходу: Грегорі Краснов, Костянтин Магалецький, Ігор Ліскі, Андрій Пивоварський, Олексій Кредісов, Тарас Лукачук, Георгій Кіквадзе, Владислав Бурда та інші. Модератором виступить голова українського офісу компанії Ward Howell Ігор Кабузенко.

Цикл осінніх подій продовжиться вже знайомим багатьом заходом CEO Round
Table
, в рамках якого 100 CEO і власників українських і міжнародних компаній будуть обмінюватися власним досвідом щодо наступних тем: «Управління персоналом і побудова команди» і «Як створити бренд, який створює гроші». Модераторами виступлять голова українського офісу Pedersen & Partners Олексій Долгіх і засновник fedoriv.com Андрій Федоров.

І, нарешті, завершальний захід цієї осені – CEO Summit «Погляд у майбутнє». На
дискусійних панелях обговорюватимуться світові тенденції у сферах IT, економіки, науки, їх вплив на бізнес сьогодні і в перспективі, а також питання розвитку компанії в умовах невизначеності.

Ознайомитися з заходами і зареєструватися можна тут.

Контактна особа: Дмитро Карчук, (044) 228 – 82 – 02, (066) 959 – 38 – 49, [email protected].