fbpx

Четвертий модуль MBA-програми Агролідерства розпочнеться 23 липня

Четвертий модуль MBA-програми Агролідерства розпочнеться 23 липня

22 Липня, 2013

З 23 по 25 липня у Київській школі економіки відбудеться четвертий модуль MBA-програми Агролідерства.

Під час модулю учасники програми здобудуть практичні знання та навички з фінансового обґрунтування проектів. Модуль викладатимуть Старший консультант KSE Михайло Колісник та Бізнес-викладач KSE Сергій Гвоздьов. Програма також включатиме надихаючі сніданки та обіди з представниками бізнесу.

MBA-програма Агролідерства є унікальною для світу корпоративною практично-навчальною програмою, яка здійснюється у співпраці Київської школи економіки з Агрохолдингом “Мрія”  та Львівською бізнес-школою.

Програма «Академія Лідерів Мрії» має на меті допомогти Агрохолдингу «Мрія» підготувати свій кадровий резерв до відповідності світовим вимогам. Під час навчання учасники програми здобують знання з інноваційних високоціннісних, низькозатратних стратегічних ходів та практичні навички з їхнього застосування в повсякденних управлінських та виробничих процесах.

Перший модуль програми відбувся у Львові з 28 по 30 березня 2013 року. Другий модуль проходив у Києві з 16 по 18 травня. Третій модуль приймала Львівська бізнес-школа з 20 по 22 червня.

Програму проводять викладачі Київської школи економіки та топ-менеджери Агрохолдингу «Мрія».

Більше інформації про програму можна дізнатися тут.