fbpx

Другий модуль MBA-програми Агролідерства розпочнеться 16 травня

Другий модуль MBA-програми Агролідерства розпочнеться 16 травня

15 Травня, 2013

З 16 по 18 травня у Київській школі економіки відбудеться другий модуль MBA-програми Агролідерства. 

Під час модулю учасники програми здобудуть практичні знання з планування маркетингової стратегії (зокрема стратегії взаємостосунків з клієнтами), оцінки конкурентоспроможності компанії, також розробки нової висоціннісної, низькозатратної пропозиції.

MBA-програма Агролідерства є унікальною для світу корпоративною практично-навчальною програмою, яка здійснюється у співпраці Київської школи економіки з Агрохолдингом “Мрія”  та Львівською бізнес-школою.  

Учасниками програми є управлінський склад Агрохолдингу «Мрія» – перспективні топ менеджери, зацікавлені у здобутті інноваційних знань та навичок задля подальшого професійного та кар’єрного зростання.  Викладання проводитиметься професорами Київської школи економіки разом із топ-менеджментом Агрохолдингу «Мрія».

Програма «Академія Лідерів Мрії» має на меті допомогти Агрохолдингу «Мрія» підготувати свій кадровий резерв до відповідності світовим вимогам. Під час навчання учасники програми здобують знання з інноваційних високоціннісних, низькозатратних стратегічних ходів та практичні навички з їхнього застосування в повсякденних управлінських та виробничих процесах.

Перший модуль програми відбувся у Львові з 28 по 30 березня 2013 року.

Більше інформації про програму можна дізнатися тут.