fbpx

KSE – освітній партнер Case Champ

KSE – освітній партнер Case Champ

29 Березня, 2013

Київська школа економіки виступить освітнім партнером Case Champ. Реєстрація учасників четвертого сезону Всеукраїнського студентського чемпіонату з вирішення бізнес-кейсів – Case Champ – продовжиться до 5 квітня.

Мета проекту: звузити розрив між сугубо теоретизованою освітою в Україні та реальним бізнесом, допомогти талановитим студентам, котрі вміють структурувати інформацію, аналізувати бізнес-процеси, злагоджено працювати в команді та готові презентувати та захищати свої рішення реальних бізнес-кейсів перед мідл-менеджментом провідних українських та міжнародних компаній. Перераховані навики є основними компетенціями для працедавців і на їх основі найкращі учасники отримають призи, а також можливість пройти стажування в одній з компаній-партнерів чемпіонату.

Учасники: студенти 3-6 курсів та випускники 2011-2012 років довільних спеціальностей. Крім зазначених компетенцій, ми очікуємо від Вас володіння англійською мовою, активну життєву позицію та лідерські якості.

Для участі у чемпіонаті необхідно сформувати команду з 3-5 людей. Детальну інформацію про реєстрацію Ви можете знайти на офіційному сайті чемпіонату.

Чемпіонат традиційно проходить у 3 етапи: відбірковий тур (онлайн) та очні півфінал-фінал, котрі будуть проводитися 24 та 26 квітня в м. Київ.

Всі учасники чемпіонату також отримають можливість відвідати виробничі потужності компаній-партнерів чемпіонату, їх офіси, прийняти участь у воркшопах та потрапити у кадровий резерв партнерів Case Champ 2013.