fbpx

Київська школа економіки у співпраці з агрохолдингом "Мрія" та Львівською бізнес школою запускає корпоративну програму «Агро МВА»

Київська школа економіки у співпраці з агрохолдингом “Мрія” та Львівською бізнес школою запускає корпоративну програму «Агро МВА»

17 Березня, 2013

З 28 березня 2013 року стартує корпоративна програма «Агро МВА» у співпраці Київської школи економіки з Агрохолдингом «Мрія» та Львівською бізнес школою.

Учасниками програми є управлінський склад агрохолдингу «Мрія» – перспективні топ менеджери, зацікавлені у здобутті інноваційних знань та навичок задля подальшого професійного та кар’єрного зростання.

«Ключове значення для нас має освіта наших кадрів. Ми дуже пишаємося, що незабаром разом із нашими партнерами Київською школою економіки та Львівською бізнес-школою ми запускаємо програму Агро МВА. Ця програма є надзвичайно важливою для нашого кадрового резерву, який повинен відповідати світовим вимогам», – каже Владислава Рутицька, Заступник Генерального директора Агрохолдингу «Мрія».

«Київська школа економіки надзвичайно зацікавлена у співпраці з одним із найбільш прогресивних агропідприємств країни, оскільки для нас це можливість спільно створити практичну навчальну програму, яка насправді є унікальною для світу. Ця програма допоможе агрохолдингу «Мрія» досягти його глобальних мрій, а учасникам програми – втілити в життя низку інноваційних високоціннісних, низькозатратних стратегічних ходів. Такий результат, таке наближення до реальних викликів бізнесу, така індивидуалізація програми можлива лише у корпоративному форматі програми», – вважає Павло Шеремета, Президент Київської школи економіки (KSE).