fbpx

KSE виступить партнером фінансової конференції «FinCo'13»

KSE виступить партнером фінансової конференції «FinCo’13»

8 Лютого, 2013

Київська школа економіки виступить партнером п’ятої щорічної фінансової конференції «FinCo’13», яка відбудеться 16-17 лютого 2013 р., у Києві. Те , що фінансова конференція проходить п’ятий рік поспіль доводить, що інтерес до фінансової сфери не зменшується і молодь хоче знати більше про галузь. Щорічно ми обираємо найбільш актуальні теми. Учасники отримають цінний досвід, незабутні враження та можливість змінити своє життя в кращу сторону.

Участь у конференції – це можливість:

  • прослухати тренінги від провідних спікерів у галузі фінансів;
  • дізнатися про нові тренди і тенденції у фінансовій галузі;
  • стати учасником спеціально розроблених методик фінансового управління;
  • можливість знайти однодумців, бізнес-партнерів;
  • отримати практичні навички.

Спікери розкажуть про те, які зміни чекають фінансову галузь в майбутньому, дізнатися, як працює успішний бізнес, знайти нові знайомства серед колег, обмінятися досвідом та ідеями з однодумцями.

Про все це учасникам будуть розповідати відомі професіонали зі сфери фінансів.

Ви почуєте про особливості фінансового ринку в Україні, дізнаєтеся, як оцінити скільки коштує бізнес, де заробити і почати кар’єру молодому фахівцеві, скільки заробляють у фінансовій сфері і багато іншого!

Конференція відбуватиметься в Бізнес-центрі «Інком» – це сучасна офісна будівля в Києві, біля станції метро “Шулявська”. (вул. Смоленська, 31-33)

Реєстраційна форма буде відкрита до 15 лютого за посиланням http://ua.join-aiesec.com/.

Більш детальну інформацію Ви можете знайти на сайті проекту: http://aiesec-projects.in.ua/finco

Також, слідкуйте за новинами фінансового конференції FinCo’13 в соціальних мережах: Вконтакте, Facebook, Twitter.

Стратегічний партнер AIESEC в Києві – компанія “KraftFoods”.Ексклюзивний маркетинг-партнер – “WINWIN Group”.Генеральний освітній партнер – фонд“Освітні ініціативи”.

Локальні інформаційні партнери AIESEС в Києві: GlobalInfo, CinemaHall, Platforma, Xvatit.com, Освітній портал. Головний інформаційний партнер – HeadHunter. Національні інформаційні партнери: Unistudy, Studnews, Rabota.ua.

АIESEC – це міжнародна молодіжна організація, яка допомагає отримати новий досвід, розвиває професійні навички та особисті якості молоді, а також бере участь в організації проектів та міжнародній програмі обміну.

Офіційний сайт організації у Києві: www.kyiv.aiesec.ua

Контакти:

PR-менеджер конференції.

093 727-08-62 – Світельська Юлія

E-mail: yulia.svitelska @ aiesec.net