fbpx

KSE – партнер освітнього проекту «HRevolution'14»

KSE – партнер освітнього проекту «HRevolution’14»

28 Лютого, 2014


1 березня в Києві стартує “HRevolution’14” – освітній проект, направлений на покращення якості освіти в сфері управління персоналом в Україні. Організатором проекту виступає міжнародна молодіжна організація AIESEC.

Період проведення: 1 березня – 12 квітня 2014 року.

Освітній проект “HRevolution’14” вже сьомий рік поспіль надає студентам можливість ознайомитися з основними інструментами HR-менеджменту. Проект орієнтований на студентів 3-5 курсів, що навчаються за спеціальністю, молодих випускників, а також всіх, хто бачить своє майбутнє в сфері HR.

Програма навчання охоплює всі стадії розвитку корпоративного відділу HR і надає глибокі теоретичні знання, практичні навички та інформацію про реалії управління персоналом в Україні. Проект передбачає проведення майстер-класів і тренінгів провідними професіоналами у сфері HR: менеджерами та директорами міжнародних компаній, представлених на ринку України. Навчальна програма розроблена за сприяння освітнього партнера проекту – Асоціації «HRFORUM». Учасники почують лише найважливішу, найактуальнішу інформацію, адже програма складена спеціалістами-практиками та покликана сформувати справжніх професіоналів, які і визначатимуть майбутнє ринку HR в Україні.

Формат проекту

Навчальна програма триває 6 тижнів: щосуботи в період з 1 березня по 12 квітня (8 березня – вихідний) будуть проводитись по 4 лекції з провідними фахівцями галузі управління персоналом.

Для застосування отриманих знань на практиці, учасники вирішуватимуть практичні завдання. Всі завдання (кейси, що симулюють реальні ситуації, з якими зіштовхуються HR-менеджери на робочому місці) вимагатимуть прийняття швидких рішень. Якість підготовленого учасниками рішення буде оцінюватись тренерами проекту.

Місце проведення занять – Київський Інститут Міжнародних Відносин, вул. Мельникова, 36/1

Реєстрація на участь у проекті відкрита до 27 лютого тут. Поспішайте зареєструватись та ретельно заповнити аплікаційну форму, адже учасниками проекту зможуть стати лише 70 молодих, активних та амбітних спеціалістів!

Вартість участі у освітньому проекті – 490 грн. 50% знижки, якщо приведеш друга, більше інформації у соціальних мережах.

Дізнатися більше про проект можна на сайті, офіційних сторінках HRevolution в соціальних мережах В Контакте, Facebook.

AIESEC – це міжнародна молодіжна організація, яка допомагає отримати новий досвід, розвинути професійні навички та особистісні якості людині, займається організацією освітніх та соціальних проектів, міжнародних програм обміну та професійних стажувань.

Додаткова інформація:

Голуб Анастасія,

PR – менеджер «HRevolution’14»

Тел.: 063 360 71 99

e-mail: [email protected]