fbpx

Запрошуємо на Фінал Чемпіонату KSE-Bain із вирішення бізнес-кейсів!

Запрошуємо на Фінал Чемпіонату KSE-Bain із вирішення бізнес-кейсів!

11 Лютого, 2013

Ми раді запросити студентів останніх курсів на Фінал Чемпіонату KSE-Bain із вирішення бізнес-кейсів, який відбудеться у п’ятницю, 15 лютого, о 10:00 в KSE (вул. Якіра, 13, велика конференц-зала).

У рамках Фінального туру 6 команд, яких було відібрано за результатами Першого туру, проведуть презентації свого рішення фінального кейсу. Презентації оцінюватиме експертне журі, до якого увійдуть представники Bain & Company, Forbes Україна та Київської школи економіки.

Зі підсумками Фінального раунду журі оголосить команду-переможця Чемпіонату KSE-Bain із вирішення бізнес-кейсів. Переможці Чемпіонату будуть запрошені на інтерв’ю до Bain & Company та отримають підписку на 6 місяців на Forbes Україна. Також усі фіналісти будуть нагороджені сертифікатами про участь у Чемпіонаті.

Чемпіонат KSE-Bain із вирішення бізнес-кейсів організований Київською школою економіки (KSE) та Bain & Company за підтримки Forbes Україна. Участь у подібних конкурсах із вирішення бізнес-кейсів – популярна практика серед найактивніших та амбіційних студентів. Такі змагання допомагають студентам розвинути свої аналітичні можливості та вміння вирішувати реальні бізнес-задачі. Окрім цього вирішення кейсів стає все популярнішим методом відбору при прийомі на роботу до найкращих компаній.