fbpx

Запрошуємо на День відкритих дверей KSE!

Запрошуємо на День відкритих дверей KSE!

17 Лютого, 2013

Київська школа економіки із радістю запрошує студентів останніх курсів навчання взяти участь у Дні відкритих дверей KSE, який відбудеться в п’ятницю, 22 лютого 2013 р. о 16:00 у приміщенні KSE (вул. Якіра, 13, 1-ий поверх, конференц-зала).

У рамках Дня відкритих дверей відбудеться презентація визнаних на міжнародному рівні магістерських програм з економіки та економіки бізнесу. Випускники KSE Орест Новосельский, Старший консультант Bain & Company, а також Ірина Конченко, Тренер і консультант з кар’єрного менеджменту групи компаній “ОМТ та Центр Томалогії” розкажуть про кар’єрні можливості, що відкриваються студентам KSE.

Ми також запрошуємо Вас відвідати семінар партнера KSE, MBA Strategy, де Ви зможете ознайомитися з особливостями тестів TOEFL, а також спробувати свої сили в їх написанні. Консультант MBA Strategy з програм TOEFL із радістю поділиться своїми знаннями, досвідом та деякими хитрощами зі складання тестів на високий бал!

Після заходу відбудеться невеликий фуршет, на якому Ви зможете поспілкуватися зі студентами, викладачами та випускниками KSE.

Ми будемо раді бачити Вас серед наших гостей, а також поділитися із Вами найсвіжішою інформацією про KSE та її магістерські програми!

Приєднуйтеся до переможців!