fbpx

Володимира Дубровського призначено на посаду Старшого консультанта в KSE

Володимира Дубровського призначено на посаду Старшого консультанта в KSE

1 Лютого, 2013

Володимира Дубровського, відомого експерта з соціально-економічних питань, нещодавно призначено на посаду Старшого консультанта Київської школи економіки. На цій посаді пан Дубровський сприятиме розвитку Школи, як інституції, що надає високоякісні  політичні та економічні консультації.

Володимир Дубровський є старшим економістом та членом Наглядової Ради CASE Україна та спецiалiзується на питаннях, пов’язаних з економічною поведінкою та продуктивністю пiдприємств країн перехідної економіки, зі сферою малого та середнього бізнеса та політичної економіки України. Останні проекти Володимира присвячені факторам ринкових реформ в Україні, детальному аналізу процесів приватизації та проблеми корупції в Україні, а також макроекономічному дослідженню причин української економічної кризи 2008-2009 рр.

Володимир брав участь у численних дослідженнях, серед яких робота над проектами для Світового банку, Глобальної мережі розвитку (GDN) та Гарвардського інституту  міжнародного розвитку (HIID). Вiн є автором декiлькох книг та дослiджень з питань трансформації в Українi. Окрім цього, Володимир регулярно пише статті для провідних медіа-видань та є постійним колумністом відомого ресурсу ZN.UA (DT.UA) weekly.

Ми вітаємо Володимира та зичимо йому успіхів на новій посаді у Київській школі економіки!