fbpx

Статтю Олександра Шепотило надрукують в Eastern European Economics

Статтю Олександра Шепотило надрукують в Eastern European Economics

23 Січня, 2013

Академічний журнал Eastern European Economics прийняв до публікації статтю викладача KSE Олександра Шепотила (у співавторстві із Девідом Тарром) на тему «Вплив вступу до СОТ на зв’язані митні тарифні ставки, що використовуються в Росії».

У даній статті розглянуто аспекти змін тарифної структури в Російській Федерації в результаті поетапного запровадження зобов’язань СОТ з 2012 року по 2020 рік, а також зроблено спробу оцінити, які зміни відбулися в результаті згоди Росії брати участь у Митному Союзі з Казахстаном та Білоруссю.

Видання Eastern European Economics публікує авторські дослідження, що торкаються різних тем, таких як поява нових економік в Центральній та Східній Європі, сучасні процеси змін в ринкових економіках різних країн, їх інтеграція до ширших європейських та світових економічних систем, а також оцінка наслідків фінансової кризи 2008-2009 років. Статті написані бездоганною англійською мовою визнаними науковцями із різних Східноєвропейських держав, що робить їх цікавими та корисними для людей професійно зацікавлених у даній галузі досліджень.