fbpx

MBA25 в Києві! Вас запрошують в гості кращі бізнес-школи світу

MBA25 в Києві! Вас запрошують в гості кращі бізнес-школи світу

22 Січня, 2013

Члени приймальних комісій топ бізнес-шкіл: Duke, IE, ESADE, HEC Paris запрошують вас на унікальну MBA подію у Києві, де у вас буде можливість довести всім, що саме ви – майбутній лідер у сфері бізнесу.

На особистих зустрічах ви дізнаєтеся всі переваги навчання і отримаєте знання про те, як стати успішним і досвідченим професіоналом і добитися високих результатів. На цей раз представники розкажуть про переваги навчання в топових бізнес-школах і оберуть кращих із кращих.

19 лютого, Київ. Всього один раз на рік.

Не пропустіть свій шанс дізнатися про кращих у світі бізнес освіти з перших вуст!

Для участі необхідно всього лише зареєструватися.

MBA25 – це особлива МВА подія, яка дозволяє зустрітися серйозним і підготовленим до навчання людям з представниками кращих бізнес-шкіл світу.

Вам дається можливість не тільки детально вивчити програми, але і отримати унікальний шанс розповісти про свої таланти і поступити в бізнес-школу вашої мрії.

МВА25 Round Table – тематичні зустрічі за круглим столом з обмеженою кількістю учасників. Строго відведений час для тісного спілкування з представниками шкіл. Для тих, хто хоче дізнатися більше про школу. Тільки з попереднього відбору.

MBA25 вже вдруге відкриє двері кращим з кращих. Про подію 2012 ви можете дізнатися на сайті  mbastrategy.ua  Приєднуйтеся!