fbpx

Відкрита бізнес-лекція KSE з Френком Тієманном, менеджером по корпоративним зв’язкам компанії Rolls-Royce Motor Cars

Відкрита бізнес-лекція KSE з Френком Тієманном, менеджером по корпоративним зв’язкам компанії Rolls-Royce Motor Cars

10 Листопада, 2012

Запрошуємо Вас на відкриту бізнес-лекцію KSE з Френком Тієманном, менеджером по корпоративним зв’язкам компанії Rolls-Royce Motor Cars. Пан Тієманн буде говорити про «Особливості Економіки Ведення Бізнесу в Індустрії Розкоші: Rolls-Royce Motor Cars – Викриття Міфу.»

Подія відбудеться в четвер, 29 листопада, о 15:30 у приміщенні KSE (вул. Якіра, 13, 1-й поверх, конференц-зал).

Френк Тієманн розпочав свою кар’єру у 1991 році у компанії Canon в Німеччині, працюючи у відділі маркетингу цифрових копіювальних апаратів та принтерів. Протягом 8 років роботи в компанії Пан Тієманн обіймав посаду менеджеру по корпоративним зв’язкам, а також був регіональним менеджером з продажу.

У 1999 році Френк Тієманн почав працювати на BMW. До 2005 року він обіймав декілька керівних посад у відділі маркетингу, наприклад, за його участі проходили популярні у всьому світі тренінги  з мистецтва торгівлі, а також вихід моделі BMW Z4 на світовий ринок.

Із 2005 року він працює на Rolls-Royce Motor Cars. Із 2005 по 2010 рр. пан Тієманн займався зв’язками компанії з громадськістю та ЗМІ на Близькому Сході, а з 2010 року – в Європі.

Френк Тієманн народився в липні 1965 року в місті Детмолд, Німеччина. Він закінчив Університет Падерборна за спеціальністю «Економіка та маркетинг».

Пан Тієманн має доньку Фенью, якій зараз 13 років. До того ж Френк є завзятим гравцем у гольф.

Більш детальну інформацію про KSE та її події шукайте на сторінках офіційного сайту Школи, а також на наших сторінках в соціальних мережах Facebook та Vkontakte.