fbpx

Чемпіонат KSE-Bain із вирішення бізнес-кейсів

Чемпіонат KSE-Bain із вирішення бізнес-кейсів

21 Листопада, 2012

Київська школа економіки (KSE) та компанія Bain & Company разом із головним медіа-партнером події Forbes Ukraine оголошує про початок Cтудентського чемпіонату із вирішення бізнес-кейсів.

Реєстрація відкрита на сайті KSE з 25 жовтня 2012 року по 30 листопада 2012 року.

Командам, що відповідатимуть усім вимогам, повідомлять про їх участь у Першому Раунді змагань. Усі обрані команди отримають кейс, який вони повинні будуть розв’язати. Рішення необхідно надсилати у формі презентації організаторам конкурсу ([email protected]) до 21 грудня 2012 року.

Суддівська колегія з консультантів компанії Bain, представників Форбз та спеціалістів KSE обере 10 команд для участі у Фінальному Раунді. За тиждень до фіналу кожна обрана команда отримає заключний кейс для вирішення у Фінальному Раунді, що проходитиме в Києві у п’ятницю, 15 лютого 2013 року.

Будь ласка, зверніть увагу на те, що дати можуть бути змінені, тому слідкуйте за інформацією на сайті KSE.

Команда, що представить найкращу презентацію під час Фінального Раунду, буде обрана Переможцем Чемпіонату KSE з вирішення бізнес-кейсів.

Команду, що переможе у Чемпіонаті KSE з вирішення бізнес-кейсів, буде запрошено на співбесіду до Bain & Company. До того ж переможці отримають підписку на Forbes Ukraine на 6 місяців. Усі фіналісти отримають сертифікати участі.

Завантажте вимоги, яким повинні відповідати бажаючі взяти участь, та детальний опис Чемпіонату.

Слідкуйте за інформацією про Чемпіонат на офіційній сторінці KSE у Фейсбуці та на офіційній сторінці наших партнерів Forbes Ukraine у Фейсбуці.