fbpx

Клуб бізнес ігор KSE

Клуб бізнес ігор KSE

10 Жовтня, 2012

Київська школа економіки разом зі своїм партнером клубом-магазином «Мир игр»  запрошує Вас стати членом Клубу бізнес ігор KSE.

Клуб бізнес ігор KSE організовує ігрові сесії для людей, які б хотіли безкоштовно грати у настільні економічні та бізнес ігри.

Перша ігрова сесія пройде в приміщенні KSE (вул. Якіра 13, 2 поверх, кімната 207) у четвер, 1 листопада з 17:30 до 20:30. Учасникам сесії будуть запропоновані наступні командні ігри:

1) Енергомережа

Енергомережа – це чудова економічна гра, що завоювала багато нагород та призів. Мета гри – поставити якомога більшу кількість міст електроенергією, в умовах конкуренції і обмеженості ресурсів.

2) Перевибори

Перевибори – це настільна економічна гра з політичною складовою. Гра розроблена в Україні і повністю відповідає українським реаліям ведення бізнесу та політики. Тут Виз можете проявити себе у ролі керівника як великих компаній, так і країни в цілому.

3) Монополія

Настільна гра Монополія Всесвітнє видання – це класична настільна гра Монополія, в яку додані Мініатюрки з конкурсу компанії Hasbro + електронна кнопка для здійснення угоди! Токіо, Монреаль, Нью-Йорк, Київ – усі ці та багато інших міст світу купуються та продаються легким помахом руки!

4) Сантьяго-де-Куба

Настільна гра Santiago de Cuba – це нескладна економічна стратегія, де гравці беруть на себе ролі торгових шахраїв та махінаторів, які можуть дістати майже будь-який товар, користуючись контактами з місцевими впливовими кубинцями. Ігрові поля, що міняються, якісні і достатньо симпатичні ігрові компоненти, відсутність фактору випадковості, достатньо прості правила – усе це сподобається як досвідченим гравцям, так і новачкам.

«Мир игр» – це українська компанія, що пропонує велику кількість настільних ігор.