fbpx

Відкрита лекція KSE з доктором Богданом Гаврилишиним

Відкрита лекція KSE з доктором Богданом Гаврилишиним

Відкрита лекція KSE з доктором Богданом Гаврилишиним

30 Серпня, 2012

Запрошуємо Вас взяти участь у відкритій лекції KSE з доктором Богданом Гаврилишиним, відомим економістом та радником з економічних питань при уряді України, на тему “Чи є система домінуючої економіки порочною?” Подія відбудеться у понеділок, 8 жовтня, о 15:30 у приміщенні KSE (вул. Якіра, 13, перший поверх, великий конференц-зал).

Для участі у зустрічі необхідно зареєструватися он-лайн.

Доктор Богдан Гаврилишин – знаменитий економіст та вчений-політолог, член Римського клубу, член Світової академії мистецтва та науки. Має п’ять почесних докторських ступенів . Він працював викладачем та був директором Міжнародного інституту менеджменту в Женеві, приєднаного до Женевського університету (зараз – IMD, місто Лозанна). Пан Гаврилишин читає лекції, головує на міжнародних конференціях. Він працював консультантом при урядах та багатонаціональних корпораціях у 70 країнах світу на всіх континентах.

Із 1989 року доктор Гаврилишин присвячує більшу частину свого часу Україні. Він ініціював заснування Міжнародного інституту менеджменту в Києві (МІМ-Київ), який сам і очолив. Працював радником чотирьох голів Верховної Ради (Леоніда Кравчука, Івана Плюща, Олександра Мороза та Володимира Литвина), був радником першого Президента України (Леоніда Кравчука) та трьох Прем‘єр-Міністрів України (Віктора Ющенко, Анатолія Кінаха та Віктора Януковича).

Автор та науковець, який сьогодні проживає в Женеві, Богдан Гаврилишин створив та очолив Міжнародну консультативно-дорадчу раду при Верховній Раді України та Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД) у Києві. Він є активним учасником руху скаутів і навіть очолював Крайову пластову раду Національної скаутської організації України – Пласт, а також є членом спільноти Баден-Пауела.