fbpx

Розпочни свою кар’єру у сфері фінансів!

Розпочни свою кар’єру у сфері фінансів!

3 Січня, 2013

Bloomberg Institute у партнерстві із Київською школою економіки допомагає студентам побудувати успішну кар’єру у сфері фінансів.

Bloomberg Institute пропонує студентам пройти The Bloomberg Assessment Test (BAT тест) БЕЗКОШТОВНО у приміщенні KSE. Пройшовши тест, Ви зможете не лише визначити свої сильні та слабкі професійні сторони, але й продемонструвати свої здібності широкому колу роботодавців фінансової сфери.

По завершенню тесту Ваш BAT-профайл буде внесений у базу пошуку талантів Bloomberg Institute Talent Search – інструмент, за допомогою котрого роботодавці і рекрутери мають змогу шукати нові таланти для надання можливостей працевлаштування в сфері фінансів.

Тестування BAT – це анонімний спосіб перевірити свої кар’єрні здібності та отримати експертну оцінку Ваших шансів на достойну роботу. У той самий час тестування відкриває Вам доступ до чудових професійних можливостей без будь-яких витрат із Вашої сторони.

Щоб створити Ваш профайл у базі пошуку талантів Talent Search, зареєструйтеся на сайті  www.bloomberginstitute.com на BAT тест.  Тестування не вимагає ніякої попередньої підготовки. До участі запрошуються студенти та випускники Київської школи економіки, а також студенти інших українських університетів, які прагнуть побудувати успішну кар’єру у сфері фінансів.

Найближчі сесії тестування
:

Субота, 16 лютого: 9.30-12.30 та 13.30-16.30
Неділя, 17 лютого: 9.30-12.30

Не пропустіть унікальну можливість:

  • Визначити свої сильні професійні якості, які б могли зацікавити роботодавців під час співбесіди
  • Отримати експертний відгук з приводу кар’єри у фінансах
  • Отримати пропозицію на постійну роботу та стажування
  • Прорекламувати себе роботодавцям по всьому світу
  • Отримати детальнішу інформацію про можливості кар’єри у фінансовій сфері
  • Покращити Ваше резюме

Для того, щоб ознайомитися із описом структури тесту та процедури підготовки до складання BAT, завантажте цей документ.

Додаткову інформацію про тестування BAT Ви можете отримати на сайті Bloomberg Institute або на офіційній сторінці Bloomberg Institute у Фейсбуці.