fbpx

Про щорічник «Моніторинг земельних відносин в Україні. 2014-2015»

Про щорічник «Моніторинг земельних відносин в Україні. 2014-2015»

22 Лютого, 2016

Щорічник «Моніторинг земельних відносин в Україні. 2014-2015» – перший в Україні довідник, який містить інформацію за всіма ключовими показниками щодо стану земельних відносин в Україні, які акумулюються центральними органами влади. Інформацію подано в розрізі районів та областей.

Продукт створено у рамках Проекту «Підтримка реформ у сільському господарстві та земельних відносинах в Україні», який здійснюється за сприяння Світового банку у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України, Держгеокадастром та іншими центральними органами влади.

Структура Щорічника. Щорічник складається з двох частин. Частина І – «Результати моніторингу»  – є довідковим матеріалом щодо стану основних характеристик земельних ресурсів та земельних відносин. Частина ІІ  є електронною базою даних із відповідними значеннями показників моніторингу на рівні районів та міст. Обидві частини розміщені на сайті Проекту www.land.kse.org.ua, а згодом будуть перенесені на відповідну сторінку Системи моніторингу земельних відносин в Україні. Усі дані перебувають у відкритому доступі.