fbpx

KSE – координатор потужного міжнародного проєкту програми ЄС Горизонт Європа

7 Жовтня 2024

Проєкт BRIDGE “Building Resilient Innovations in Democracy, Governance and Excellence” спрямований на посилення інноваційного потенціалу та спроможності до міжнародного наукового співробітництва Київської школи економіки (Номер проєкту #101160337) та фінансується Європейським Союзом. 

В рамках проєкту партнери KSE – провідні європейські університети Erasmus University Rotterdam (Нідерланди), Berlin University of Technology (Німеччина) та University of Tartu (Естонія) та Центр розвитку інновацій (CID, Україна) спрямують власну експертизу та кращі практики у розробці та дослідженні цифрових демократичних інновацій для посилення потенціалу і впливу наукових результатів дослідників KSE на сферу політики та прийняття ефективних рішень щодо відновлення і відбудови України.

Окремим важливим компонентом проєкту є організаційний розвиток KSE з точки зору спроможності стабільно отримувати грантові кошти для підтримки досліджень високого рівня.

Науковою керівницею проєкту є Олександра Койдель, одна з провідних науковиць в Україні в галузі публічного управління та доцентка KSE .

Термін дії проєкту – до 31 серпня 2027 року.

Київська школа економіки вперше координує проєкт Програми ЄС “Горизонт Європа”, що підтверджує визнання KSE на міжнародному рівні. Опис проєкту тут: https://cordis.europa.eu/project/id/101160337

Фінансується Європейським Союзом. Однак висловлені погляди та думки є лише думками автора і не обов’язково відображають позицію Європейського Союзу чи Європейського агентства з досліджень. Ані Європейський Союз, ані грантодавець не можуть нести за них відповідальності.