fbpx

Максим Обрізан став деканом факультету економічних магістерських студій KSE

27 Вересня 2024

На початку навчального року Максим Обрізан, відомий український економіст та доцент, очолив факультет економічних магістерських студій KSE University.

Максим приєднався до Київської школи економіки ще у 2010 році, має 20-річний досвід викладання на бакалавраті та магістратурі в університетах  України, США, Грузії та Німеччини. Він також брав участь у низці проєктів за підтримки Світового банку, USAID, Economist Intelligence Unit та ВООЗ.

Максим Обрізан висловив впевненість у продовженні позитивних змін, які відбуваються в KSE та сприятимуть подальшому її розвитку. А також подякував своєму попереднику, Олегу Нівʼєвському, за вагомий внесок у розвиток факультету під час складних викликів. 

«Як декан факультету економічних магістерських студій, я хотів би продовжити більш ніж двадцятип’ятирічний шлях успіху, який починався з програми EERC, а зараз перетворився на повноцінний університет. Зі свого боку зроблю все, щоб факультет економічних магістерських студій і надалі залишався флагманом української економічної думки, таким собі київським Гарвардом», — поділився Максим Обрізан

Також Максим зазначив, що, попри продовження зухвалої агресії, цього року Київська школа економіки прийняла майже рекордну кількість магістрів, а також вперше в історії — аспірантів, які почнуть відбудовувати по-справжньому європейську наукову спільноту в Україні. 

Щиро вітаємо Максима Обрізана з новою посадою та бажаємо успіхів у розвитку Київської школи економіки, а також освіти і науки в Україні.