fbpx

У Києві за інформаційної підтримки KSE відбудеться міжнародний інвестиційний саміт Defense Tech Valley

25 Вересня 2024

3-4 жовтня у Києві Brave1 організовує перший міжнародний інвестиційний саміт української defense tech індустрії – Defense Tech Valley. Київська школа економіки є інформаційним партнером події. 

Сотні українських та закордонних інвесторів, виробники, військові, представники ключових державних стейкхолдерів розповідатимуть як українська defense tech індустрія перетворилась в один зі світових інноваційних хабів.

Сьогодні весь український defense tech орієнтований на досягнення однієї цілі – забезпечення наших військовими ефективними технологічними рішеннями. Для цього важливо бути не тільки успішними інженерами, але й створювати ефективний та інвестиційно привабливий defense tech бізнес. Цей саміт продемонструє усьому світу, що українські оборонні інновації – це не тільки про новітні технології, але й про перспективні бізнес проєкти. 

У рамках саміту інвестори дізнаються більше про інвестиційні можливості у сфері оборонних інновацій України та отримають чітку дорожню карту інвестування у вітчизняний defense tech.

Також інвестори зможуть безпосередньо поспілкуватися з українськими розробниками, представниками Сил безпеки та оборони та урядовцями, щоб сформувати краще розуміння розвитку українського defense tech.

Водночас вітчизняні розробники запітчать власні проєкти перед інвесторами задля залучення додаткового фінансування на розвиток розробок, а також зможуть налагодити партнерські відносини з міжнародними інвесторами та виробниками.

Усі, хто бажає взяти участь у саміті, можуть зареєструватися на захід, перейшовши за посиланням: investsummit.brave1.gov.ua

Долучайтеся до найбільшої інвестиційної події в історії української defense tech індустрії. Це ваш шанс стати частиною творення сучасного глобального defense tech хабу!

Разом розбудовуємо українську defense tech індустрію!