fbpx

Genesis та Київська школа економіки оголошують набір на освітню програму з digital-бізнесу

22 Серпня 2024

Щорічна програма School of Digital Business від кофаундингової ІТ-компанії Genesis та Київської школи економіки (KSE) створена для менеджерів середніх і великих компаній, які прагнуть зрозуміти процес створення IT-продукту, навчитися інноваційних підходів до створення бізнесів та управління командами. 

Під час навчання учасники переймуть практичний досвід топменеджерів, senior-фахівців IT-бізнесів і лекторів Київської школи економіки та отримають системне розуміння процесів у digital-бізнесі.

Програма охоплює пʼять модулів:

1. Ринок продуктового ІТ

2. Продуктовий менеджмент

3. Маркетинг та аналітика в продуктовому ІТ

4. Фінанси та інвестиції

5. Менеджмент.

Серед освітніх форматів школи — лекції, командні та індивідуальні практичні завдання, офлайн-зустрічі та професійні консультації. Також учасники у супроводі менторів працюватимуть над власним проєктом, отримають корисні знайомства з лекторами та іншими експертами програми.

Як потрапити?

Навчання безоплатне, однак для участі необхідно пройти конкурсний відбір, який складається з тесту, практичного завдання та співбесіди. Подати заявку на навчання можна до 4 вересня 2024 року включно. Навчання розпочнеться 23 вересня і триватиме приблизно три місяці.  

Подати заявку та ознайомитися з деталями програми, переліком спікерів і форматом навчання можна за посиланням.