fbpx

КSE та Мінекономіки запрошують на подію «Ukraine Investment Framework: Як залучити фінансування для бізнесу»

22 Серпня 2024

Київська школа економіки та Міністерство економіки України, за підтримки уряду Великої Британії, запрошують взяти участь у заході «Ukraine Investment Framework: Як залучити фінансування для бізнесу». У рамках події відбудеться «Презентація Хендбуку з описом програм фінансування українських банків в співпраці з міжнародними фінансовими організаціями в рамках Ukraine Facility.

Під час заходу українські та міжнародні компанії, які працюють в Україні, зможуть отримати практичні рекомендації щодо залучення фінансування через механізми Ukraine Investment Framework, другої складової програми Ukraine Facility Європейського Союзу. 

Подія «Ukraine Investment Framework: Як залучити фінансування для бізнесу» проходить у рамках проєкту Good Governance Fund «Економічний хаб: Зміцнення макроекономічної стабільності через ефективне управління державними фінансами», який фінансується UK International Development від уряду Великої Британії. Імплементатори проєкту — Abt Global та Київська школа економіки.

Учасники дізнаються, які програми доступні для бізнесу від міжнародних фінансових організацій та банків-партнерів в рамках Ukraine Investment Framework: Phase 1, які сектори та компанії вони покривають, та як саме подати заявки на отримання, кредитів, грантів та технічної підтримки. 

Окрім того, під час події ми презентуємо цифрову базу інвестиційних проєктів, що буде використовуватися для кращого розуміння потреб та формування переліку для програм фінансування з боку міжнародних фінансових організацій (IFIs) та організацій фінансування розвитку (DFIs).

На додаток, ми також обговоримо додаткові можливості фінансування  поза  програмою Ukraine Facility Європейського Союзу, а також наявні програми страхування.

Серед учасників події — представники українського Уряду, зокрема заступник Міністра економіки України Володимир Кузьо, представники Європейської Комісії, міжнародних фінансових установ та українських банків-партнерів, які брали участь у першій фазі UIF, український бізнес та учасники бізнес-асоціацій. 

 

Модератор: Наталія Шаповал, керівниця KSE Institute

Дата: 16 вересня 2024 року

Час: 17:00

Формат: онлайн 

Мова: українська, англійська

 

Для участі в онлайн форматі, будь ласка, зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/yaQvJDeTCAwMC6ZU9   

Напередодні події ви отримаєте електронного листа з підтвердженням реєстрації та деталями щодо участі.