fbpx

Грантова програма для підтримки уряду від KSE Ukraine Global Institute

4 Червня 2024

Київська школа економіки та Міністерство економіки України оголошують про старт нової хвилі програми грантів від KSE Ukraine Global Institute (UGI), що реалізується за підтримки Європейського Союзу.

Метою ініціативи є вдосконалення дослідницької роботи та надання консультацій уряду з питань національної економіки з боку громадського суспільства. 

Зокрема, гранти надаватимуться для моделювання економічних процесів, сприяння європейській інтеграції України, реформування корпоративного управління, впровадження пріоритетних реформ для економічного зростання, розробки записок та стратегічних рекомендацій, підтримки реалізації проєктів Мінекономіки на шляху до розбудови держави.

До конкурсу можуть долучитися неприбуткові дослідницькі організації, що мають відповідний досвід та експертизу, офіційну юридичну реєстрацію (NGO, INGO або Благодійної організації), фізичну можливість виділити ресурси на дослідження та рекомендаційні відгуки від державних інституцій, а також незалежні дослідники та експерти з відповідним досвідом та рекомендаціям.

У межах програми планується надати до 12 грантів різного розміру. Переможців обере відбіркова комісія, після чого окреме журі визначить розмір індивідуального гранту та процедуру його виділення.

Щоби подати заявку на участь у програмі, заповніть, будь ласка, онлайн-форму за посиланням.