fbpx

В Україні триває грантова програма «Talents For Ukraine» в $1 000 000 від KSE Foundation

3 Липня 2023

Перемога кується на різних ділянках: на фронті, в окопах передової, у тилу та на міжнародній арені. Але у кожному випадку її крок за кроком здобувають наші люди – розумні, сильні, талановиті українці. Аби дати їм ресурси для розвитку у складних умовах воєнного стану, KSE Foundation започаткував грантову програму «Talents For Ukraine» з бюджетом в $1 000 000.

Ця програма – безпрецедентна для України. Розмір гранту становить $5 000 і надається людині за її бажання змінювати країну та вміння досягати результату. Грант не надається на реалізацію стартапів чи бізнес-планів та не є винагородою за вагомі досягнення. Натомість, має на меті підтримати особистість – журі звертає увагу на хід думок, проактивність, винахідливість і потенційний вплив на суспільство.

«Що може зробити людина, якщо дати їй фінансовий старт у $5 000? Ми віримо, що вона може змінити світ. В Україні дуже багато талановитих людей, і вони щодня роблять речі навколо краще – від локальних до міжнародних змін. Але кожному необхідна підтримка. “Talents For Ukraine” – це інвестиція в людину та її світогляд. Наші переможці витрачають грантові кошти на дуже полярні речі: хтось закуповує матеріали, аби сконструювати дрони; хтось організовує закордонні музичні тури для збору коштів на Армію; хтось інвестує їх в свою команду; хтось направляє грант на навчання. Для нас важливо не створювати рамок – кожен вирішує самостійно, як розпоряджатись грантом, і не має звітуватись», – розповіла Світлана Денисенко, директора KSE Foundation.

Щоб податись на грант, необхідно заповнити аплікаційну форму на вебпорталі KSE Foundation та додати мотиваційний лист, де розповісти свою історію, описати таланти, вміння і поділитись мріями: https://foundation.kse.ua/talents-for-ukraine 

Грантова програма стартувала восени 2022 року, аби підтримати розвиток українців в умовах воєнного стану. Сьогодні переможцями «Talents for Ukraine» стали вже 84 людини, прийом заявок триває, аж допоки не буде вичерпано увесь бюджет програми в  $1 000 000.