fbpx

Понад 300 школярів Мистецької школи Києва безпечно навчаються завдяки ОККО і всеукраїнській програмі “Безпечна освіта”

5 червня 2023

KSE Foundation завершив облаштування чергового, вже 24-го укриття у школах України в межах програми “Безпечна освіта”!

Відтепер надійне сховище мають 300 школярів Дитячої мистецької школи № 9 у Києві – 160 квадратних метрів укриття вдалось відремонтувати за підтримки мережі АЗС “ОККО”.

Школа спеціалізується на творчих дисциплінах, тож можливість офлайн-навчання є особливо необхідною для якісного навчального процесу, опанування та закріплення навичок. Наявність зручного укриття дозволяє дітям продовжувати зайняття навіть під час повітряних тривог – достатньо спуститись в комфортне оновлене сховище. 

Завдяки “ОККО” в укритті є зручні сидіння і яскраве освітлення, аби можна було продовжувати заняття. Приміщення було очищено від грибка, зроблено цементну стяжку, влаштовано освітлення, пофарбовано всі поверхні, відремонтовано східці та встановлено протипожежні двері.

На нашу думку, безпека дітей має бути одним із головних пріоритетів. І цінності Благодійного фонду KSE Foundation розділяють наші партнери, одним із найбільш давніх з яких є компанія “ОККО” та її команда.

“Наші школярі – це творчі, талановиті та дуже активні діти, було важливо дати їм можливість продовжувати навчання саме очно. У нашій школі постійно проходять благодійні ярмарки, майстер-класи, концерти на підтримку ЗСУ, а також ВПО, які змушені були покинути свої домівки внаслідок збройної агресії. Щомісяця наші вихованці власноруч готують подарунки для українських захисників, такі як: обереги, голуби миру, дитячі долоньки, малюнки, серця розфарбовані в кольори нашого прапора, бо вважають, що саме вони кожного дня захищають їхнє дитинство”, – говорить директорка школи Тетяна Богданова.

Беріть участь у програмі “ЗАХИСТОК: Безпечна освіта” та зробіть школу своєї дитини безпечнішою разом із KSE!

Подати заявку на облаштування укриття можна, заповнивши форму за посиланням: https://foundation.kse.ua/safe-education. На цій же сторінці ви можете зробити благодійний внесок для покращення безпеки шкіл України.