fbpx

KSE Graduate Business School акредитація CEEMAN

29 Липня 2022

CEEMAN – міжнародна асоціація, мета якої полягає у прискоренні зростання якості розвитку менеджменту в Центральній та Східній Європі. Сьогодні асоціація налічує 200 учасників із 50 країн Європи, Північної Америки, Латинської Америки, Африки та Азії, зацікавлених у якості освіти та інноваціях у цій галузі.

CEEMAN IQA (Міжнародна акредитація якості) спрямована на освітні заклади, які надають управлінську або бізнес-освіту, і включає міжнародно визнані стандарти якості.

У 2018 році КШЕ була відзначена акредитацією CEEMAN IQA, яка підтверджує, що Київська школа економіки надає управлінську освіту відмінної якості та у відповідності зі світовими стандартами. 

Акредитація підтверджує, що КШЕ визнається провідною освітньою інституцією на українському ринку, а також відповідає міжнародно визнаним стандартам якості. Це сильний і надійний партнер для роботодавців.

Сертифікація CEEMAN означає, що випускники KSE володіють необхідними знаннями, навичками та компетенціями, щоб бути успішними у власній кар’єрі та майбутніх досягненнях. Це показує, що вони мають інтелектуальний та соціальний капітал, щоб обіймати керуючі посади в організаціях. Вони мають глибоке розуміння функціонального управління, а також інтегративних можливостей необхідних для кар’єрного зростання.